You are here: Home * items of note * Επιχείρηση: Ανακαινίζουμε το δωμάτιο των κοριτσιών

Επιχείρηση: Ανακαινίζουμε το δωμάτιο των κοριτσιών

 


Έφτασε η ώρα της ανακαίνισης του δωματίου των κοριτσιών. Τα κορίτσια μεγαλώνουν και οι ανάγκες τους διαφοροποιούνται. Το δωμάτιο τους από βρεφικό μετατρέπεται σε παιδικό.

Οι πρώτες αλλαγές στη λίστα μας είναι η αλλαγή κρεβατιών και αγορά γραφείου.Τα κρεβάτια που χρησιμοποιούσαν τα κορίτσια μέχρι στιγμής ήταν οι κούνιες τους που μετά την ηλικία των 2 ετών έδιναν τη δυνατότητα μετατροπής σε κρεβάτι. Αλλά αυτό προτεινόταν μέχρι την ηλικία των 4 ετών. Έτσι, λοιπόν μιας και τώρα είναι στην ηλικία των πέντε η αλλαγή κρεβατιών επιβάλλεται.

 

Και κάπως έτσι αρχίζει η αναζήτηση και τα πολλά ερωτήματα. Τι κρεβάτια να πάρω; Δύο μονά; Ή κουκέτα; Πως να είναι; Κρεβάτι – σπιτάκι; Ή κάτι πιο κλασικό;

Και το πιο σημαντικό ερώτημα. Από που να προμηθευτώ τα έπιπλα που χρειάζομαι; Από κάποια γνωστή αλυσίδα ή κάποιον επιπλοποιό που θα μου φτιάξει αυτό που θέλω με βάση τις ανάγκες μου; Τις τελευταίες εβδομάδες λοιπόν ακολούθησε εκτεταμένη αναζήτηση και έγιναν αρκετές επισκέψεις σε καταστήματα μέχρι να καταλήξουμε στην ιδανική για εμάς επιλογή.

Το κατάστημα που εμπιστευτήκαμε για τα έπιπλα των κοριτσιών είναι η βιοτεχνία Roller Furniture του κ. Στέφανου Βασιλακάκη. Πρόκειται για μια ελληνική επιχείρηση επιπλοποιών τρίτης γενιάς. Συγκεκριμένα, είναι στο χώρο του επίπλου 68 χρόνια.

 

Οι λόγοι που μας οδήγησαν στο να επιλέξουμε το συγκεκριμένο κατάστημα δεν αφορούσαν μόνο το γεγονός ότι θέλαμε να στηρίξουμε μια ελληνική επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μας στο Roller Furniture, οι υπεύθυνοι μας έλυσαν όλες τις απορίες σχετικά με τα έπιπλα και μας βοήθησαν να κάνουμε την καλύτερη επιλογή.

Αρχικά, λοιπόν έγινε δωρεάν μελέτη του χώρου μας από διακοσμητή, έτσι η οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα του δωματίου πχ κολώνα, στραβός τοίχος κλπ να μην αποτελέσει εμπόδιο στην επιλογή του κρεβατιού μας.

Αφού έγινε η μελέτη του χώρου καταλήξαμε στην επιλογή. Σκεφτήκαμε ότι η ιδανική λύση για εμάς είναι η κουκέτα. Τα κορίτσια ενθουσιάστηκαν με την επιλογή και εγώ μετά από συζήτηση με τους υπεύθυνους δεν είχα καμία αμφιβολία σε σχέση με την ασφάλεια τους.

Το κρεβάτι διαθέτει κάγκελο, που προστατεύει από τις πτώσεις. Το υλικό από  το οποίο είναι φτιαγμένο, είναι ο βακελίτης. Υλικό μη τοξικό, που δεν χαράζεται και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Οι γωνίες είναι στρογγυλεμένες για αποφυγή ατυχημάτων.

Το πιο εντυπωσιακό για εμένα, μετά φυσικά από την ποιότητα των επίπλων είναι οι αποθηκευτικοί χώροι που διαθέτουν. 

Τα κρεβάτια έχουν συρτάρια ή κρυφούς χώρους. Για παράδειγμα στις κουκέτες τα σκαλάκια έχουν μεγάλο πάτημα για να είναι ασφαλές το ανεβοκατέβασμα για τα παιδιά και ανοίγουν και είναι ντουλαπάκια αποθήκευσης. Επίσης ο διάδρομος που υπάρχει από την πίσω πλευρά της κουκέτας βοηθάει πολύ στο ασφαλές ανέβασμα των παιδιών, εμάς για το στρώσιμο του πάνω κρεβατιού και ταυτόχρονα το κάτω μέρος του είναι 2 μεγάλα ντουλάπια για έξτρα αποθηκευτικό χώρο που χρησιμοποιούνται και ως κομοδίνα για το παιδί που κοιμάται στο κάτω κρεβάτι. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα, έτσι το παιδί μπορεί να επιλέξει το αγαπημένο του χρώμα.

Φυσικά για τους ίδιους λόγους κάναμε και επιλογή γραφείου από το Roller Furniture. Τα γραφεία συνδυάζονται με βιβλιοθήκη που και πάλι γίνονται σχεδιάστηκαν ανάλογα με τις διαστάσεις και τις ιδιαιτερότητες του χώρου μας.

Να μην ξεχάσω ότι μέσα στα πολύ σημαντικά κριτήρια επιλογής ήταν και η γρήγορη παράδοση και συναρμολόγηση και η εφ’ όρου ζωής τεχνική υποστήριξη. Έτσι δεν ανησυχούμε μην μας χαλάσει κάτι. Διότι ξέρουμε ότι οι άνθρωποι του Roller Furniture θα το επισκευάσουν.

Σε λίγες μέρες λοιπόν τα κορίτσια θα έχουν το δωμάτιο που ονειρεύτηκαν. Αν λοιπόν και εσείς είστε σε φάση αλλαγών δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το κατάστημα RollerFurniture να μιλήσετε με τους υπεύθυνους, να περιηγηθείτε στην όμορφη έκθεση και να επιλέξετε αυτά που σας ταιριάζουν ανάλογα με τις ανάγκες σας.

 

*Το Roller Furniture βρίσκεται στο Μοσχάτο, Ιλισσού 29. Μπορείτε να το επισκεφτείτε κλείνοντας ραντεβού καθώς τηρούνται όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγωCOVID. Διαθέτει ποικιλία σχεδίων σε προσιτές τιμές και με όλες τους δυνατούς τρόπους πληρωμής.

*Στη σελίδα της Roller Furniture στο Facebook μπορείτε να δείτε και δύο προσφορές που τρέχουν για κρεβάτια κουκέτα. Εδώ

 

 

 Εγγραφή στο newsletter
Invalid email address
Give it a try. You can unsubscribe at any time.

Leave a Reply